Ve ulaşım ihalesi yapıldı

Çorum Belediyesi şehir içi ulaşım ihalesi yeniden gerçekleştirildi.

22 Ağustos 2019 Perşembe 14:11
Ve ulaşım ihalesi yapıldı

Çorum Belediyesi şehir içi ulaşım ihalesi yeniden gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda komisyon huzurunda düzenlenen ihaleye  Hitit Ulaş Özel Otobüs İşletmesi A.Ş. teklif verdi.

İhale Komisyonu teklifi değerlendirilmek üzere kabul ederken, sonucun Belediye Başkanlık Makamı’nın onayına sunulacak.

Konuya ilişkin konuşan şirket yöneticileri, 15 aydır sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirterek, Çorum Belediyesi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim  Aşgın’a teşekkür ettiler. Merkezi hükümetin ücretsiz taşıma sistemine ilişkin yeni bir düzenleme yapmasını beklediklerini aktaran Ulaş A.Ş. yöneticileri, Çorumlu’ya kaliteli ulaşım hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Ulaşımda yaşanan sorunların farkında olduklarını, bu nedenle 46 yeni otobüs aldıklarını hatıratan şirket yöneticileri, ücretsiz taşımadan kaynaklı problemler yaşadıklarını belirterek, yeni yönetimin desteğiyle sürecin daha olumlu işleyeceğini ifade ettiler.

Son Güncelleme: 22.08.2019 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-08-22 20:22:06

Anlaşılan yine bir ihale daha çekildi
İhale şartname o kadar güzel hazırlanmış ki anlatamam
Ulaş Aş Elindeki araçlara göre çok güzel şartname hazırlamışlar.
Hangi firmanın elinde bu şartnameye uygun araç vardır.
10 yıl bu firmadan yana sıkıntı yaşandı neden bu firma ihaleye giriyor.
Herkes biliyor çorum halkına engellilere yaşlılara hamilelere şehit yakınlarına nasıl davrandıklarını araçları nasıl kullandıklarını nasıl kural tanımadıklarını Muzaffer Külcü zamanında ihaleyi iptal etmişti o kadar haklıymış ki

Avatar
Mertçe 2019-08-23 10:49:10

Daha çok ALLAH'a havale ederiz. Başkan Aşgın sende oldun şaşkın. Senden de bu memlekete hayır gelmez. Çorumspor olayında çuvalladın, şimdide ulaşımda.

Avatar
Cafer 2019-08-23 08:51:47

haydi çorum bir 10 yıl daha mahkumsun zorbalığa, mahkumsun hakaret işitmeye, mahkumsun yol ortasında indir bindir yapan otobüslere, işin kötüsü mahkum olaya da devam etmek zorundasın. bizi bunlara mecbur bırakanları Allah'a havale ediyorum..

Avatar
hasan 2019-08-22 23:33:54

yeni otobüs almak lütfunda bulundukları için kendilerine teşekkür ederiz.

Avatar
çORUMLU 2019-08-26 10:25:07

Adamlar Yollar da Ralli Yapıyor Beyler..Ne Kadar yaşı Geçmiş İnsan Varsa Hepsi Bunların Arasında...Ayrıca Ölüme Sebeb Olan şoförün Serbest Bırakılmasını da kınıyorum...#YigitEmirBerksun

banner165