Vefa gecesi

Müftülük'te tayini çıkan ve yeni görevlerine başlayacak olan personele vefa gecesi düzenlendi.

07 Ekim 2020 Çarşamba 00:22
Vefa gecesi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda tayini çıkan ve yeni görevlerine başlayacak olan İl Müftülüğü personeline vefa gecesi düzenlendi.

Koronavirüs tedbirleri de dikkate alınan gecede tayin olan görevlilerden Çorum İl Müftülüğü İdari ve Mali İşler Kısım Şefi iken İzmir İl Müftülüğü Şube Müdürlüğüne atanan Erdal Bulut, Çorum İl Müftülüğü Murakıbı iken Kargı İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne atanan Murat Koç, Çorum Merkez Karakeçili Cami Müezzini iken Bayat İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne atanan Erol Yılmaz ve Çorum Merkez Göcenovacığı Cami İmam Hatibi iken emekliye ayrılan Din Görevlisi Muzaffer Özkan’ı

Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer yeni görevlerinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Program sonunda belge ve plaket takdimleri yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2020-10-07 10:13:56

2.bir emre kadar iptal olan programlara veda yemekleri dahil değil anlaşılan.şu zamanda gerek varmıydı acaba ?????

Avatar
hasan 2020-10-08 08:36:50

sayın hoca efendiler bu bir vebaldir vebal gecenizde eksik olsun ne olurki?