Vefa Sosyal Destek Grubu devrede

Çorum Valiliği Vefa Destek Grubu kurarken, polis ve jandarma 65 yaş üstü büyüklerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

22 Mart 2020 Pazar 20:10
Vefa Sosyal Destek Grubu devrede

Çorum Valiliği Vefa Destek Grubu kurdu.


Valilik’ten yapılan açıklamada, “Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza yönelik sokağa çıkma yasağı kapsamında Valiliğimizce oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak ihtiyaçlarını karşılıyor.”denildi.Çorum'un Sungurlu ilçesinde sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş üstü kişilerin ihtiyaçları polisler tarafından karşılandı.


Öte yandan İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü ile kronik hastaların dışarı çıkmalarının sınırlandırılmasının ardından Sungurlu’da dışarı çıkamayan yaşlıların tüm ihtiyaçlarını polis ekipleri karşıladı.
Polisler, 65 yaş üstü vatandaşların dışarı çıkmamaları hususunda uyarılarda bulunarak 155 hattına gelen talepleri gün boyu değerlendirdi.

Son Güncelleme: 22.03.2020 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.