Vekaletle kurban standı

Çorum Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi, iki ayrı noktada vekâletle kurban kesim standı açtı.

01 Ekim 2013 Salı 10:54
 Vekaletle kurban standı

Çorum Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi, iki ayrı noktada vekâletle kurban kesim standı açtı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim organizasyonu düzenleniyor. Yurt içinde ve yurt dışında açlık ve sefalet içerisinde olanlara ulaştırılmak üzere kurbanlarını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşların bilgilendirilmesi için Saat Kulesi yanı Hürriyet Parkı’nda ve Ulu Camii avlusunda Vekâletle Kurban Kesim  standı açtı.

Stantlarda her gün saat 08:00-17:00 arasında din görevlileri vatandaşları vekaletle kurban kesimi ile ilgili bilgilendirip, taleplerini yerine getiriyor.

Müftü Mehmet Aşık’ın verdiği bilgiye göre,  kesilen kurbanların etleri, yurt içinde ihtiyaç sahiplerine, Kur’an Kursu ve öğrenci yurtlarında barınan öğrencilere, yurtdışında ise öncelikle açlık, yoksulluk ve iç çatışmaların yoğun olduğu Afrika, Afganistan, Pakistan, Arakan başta olmak üzere Orta Asya, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri ve Kafkasya’daki kardeşlerimiz olmak üzere 65 ülkede ve 100 bölgede vatandaşların adına ulaştırılacak.

Vekaletle Kurban Kesim standları 14 Ekim 2013 tarihine kadar açık kalacak. Din görevlileri vatandaşlara yardımcı olacak. Vekaletle Kurban Kesim ücreti tüm masraflar dâhil yurt içinde 550.00 TL, yurt dışında 380 TL.






Son Güncelleme: 01.10.2013 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165