Vekiller hızlı tren açıklaması yapacak

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum Milletvekilleri ve Belediye Başkanı ile birlikte hızlı trende yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere ortak bir açıklama yapılacağını söyledi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 15:43
Vekiller hızlı tren açıklaması yapacak

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum Milletvekilleri ve Belediye Başkanı ile birlikte hızlı trende yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere ortak bir açıklama yapılacağını söyledi.

Ankara’da düzenlenen il başkanları toplantısından ayağının tozuyla dönen Karadağ, parti binasında ilçe başkanları ve il genel meclis üyeleri ile yapacağı değerlendirme öncesinde kısa bir açıklama yaptı.

Habercim19’un hızlı tren konusunda yaşanan kafa karışıklığı ve bilgi kirliliğine dair sorusunu cevaplandıran Karadağ, “Hızlı tren hususunda vekillerimiz, belediye başkanımız ve teşkilat temsilcileri olarak ortak bir açıklama yapma kararı aldık. Ramazan ayında Ticaret ve Sanayi odası yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanımızla yaptığımız çay sohbetinde Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı konusunda yaşanan kafa karışıklığını gidermek için ortak açıklama yapma kararı aldık. Çorum’un da içinde yer aldığı Kırıkkale-Samsun hattında hiçbir aksama yok. Proje ve çalışmalar aynen devam ediyor. Şimdilik bu kadar bilgi vereyim. Detaylı açıklamayı vekillerimiz yapacak.” dedi.

Son Güncelleme: 03.07.2017 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
neyin açıklaması 2017-07-03 20:18:32

getiremedikleri trenin açıklamasını tabi yapmaları lazım.

Avatar
Çorumlu 2017-07-03 23:51:40

Ne açıklaması olacakki yapacaz edecez getirecez diyecekler yine bişey gelmiyecek çoruma

Avatar
Pelin 2017-07-04 00:59:32

Peki Yozgata yapılacak olan havalanı ı hakkında da konuşulabilir, ler i bunu nasıl açıklıycaklar çok merak ediyorum yozgatın bakanı var biz beceriksiz millet vekilleri yiz bakanın yaptını biz dört vekil ypamıyozmu diyceniz beceriksiz vekiller yazıklar olsun hepsine 22 yıldır Yarım kalan havalarını vardı biz onbeş yıldır iktidarda yız ama yıllardır sizi kandırıp hava nızı aldırdık polis okulu yaptıramadık askeri birliği Çankırı ya kaptırdık hızlı tren belli deyil ne zaman gelceği ama biz maaşımı zı alıyoruz sizi uyuyun da büyüyün çorumlular ama seçimde görüşürüz oy istemeye biz eminiz yüz yetmiş nasıl olsa oy alırız geriside önemli olan bizlerin dolgun maaşları drler tabi bunu diycek yürekleri varsa şiddetle kınıyorum yazıklar olsun size hakkımız haram olsun

Avatar
Vatandaş 2017-07-04 09:12:49

Milletvekillerimiz yayladaki yoğurt sarımsak dönüyorlar bakın yozgatlı miletvekillerine adamlar hem treni hem hava alanını getirdiler bizim üç milletvekilleri uyuyorlar çorum için her şey uçuyor lütfen içraat yapsınlar