Veli Aylar yılın başarılı başkanı

Çorum’un Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

15 Kasım 2021 Pazartesi 16:20
Veli Aylar yılın başarılı başkanı

Çorum’un Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Merkezi Ankara’da bulunan Kamu Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından yapılan anket ve saha çalışması sonucunda Sungurlu ve Ortaköy Belediye Başkanları ile birlikte “2021 Yılının En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar seçildi.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Veli Aylar'ın birlikte yer aldığı görsel paylaşarak, başkan Aylar'ı tebrik etti.

Son Güncelleme: 15.11.2021 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer faruk 2021-11-16 07:33:07

en başarılıları buysa yandık resmen.insan şu ödülü verirken utanır.ilçede olan tüm asfaltı çorum belediyesi parke taşını özel idare yaptı.ilçe çamur ve pislik içinde.belediye değil köy olsa bundan güzel olurdu.yazık ya insan şu ödülü almayada vermeyede utanır.

Avatar
Ünal 2021-11-16 00:16:29

Haberim.soylermisin yılın belediye başkanı Ortaköy belediye başkanı mi sungurlu belediye başkanı Mecitözü belediye başkanını. Böyle giderse tüm ilçe belediye başkan lari yılın belediye başkanı olacak güldürme yahu

Avatar
Doğrucu 2021-11-16 10:30:36

Körler sağırlar birbirini ağırlar.