‘Vergi bilincini artırmalıyız’

Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında dün Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.

26 Şubat 2016 Cuma 17:43
 ‘Vergi bilincini artırmalıyız’


Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında bugün Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.


Okul Müdürü Şükrü Eyyüp Kaplan ve bazı öğretmenlerin de katıldığı etkinlikte öğrenciler, Vergi Dairesi’nin bölümlerini gezerek yapılan işlemler hakkında yetkililerden bilgi aldılar.


‘VERGİ BİLİNCİNİ ARTIRMALIYIZ’


Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ı makamında ziyaret eden öğrenciler, haftanın anlam ve önemi ile ilgili söyleşi yaptılar.


Vergi bilincinin insanlara doğru şekilde anlatılması gerektiğini söyleyen Cüneyt Solak, “Vergiyi benimsetmeli ve ne olduğunu doğru şekilde anlatmalıyız. Sizlerin daha iyi eğitim alabilmeniz ve yaşam kalitenizin yükselebilmesi için vergi önemli” dedi.


Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Vergi Dairesi Müdürü Solak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek genç misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.


ETKİNLİKLER OKULLARDA SÜRDÜ


27. Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler bazı ilkokul, ortaokul ve liselerde yapılan yapılan sunumlarla devam etti.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu’ndaki etkinliklere katılan Gelir Uzmanı Yüksel Demir ve Ali Ünlü ile Uzman Yardımcıları Hatice Yerlikaya ve Metin Demirbaş, öğrencilere bilgiler vererek konuyla ilgili soruları cevapladılar.


Son Güncelleme: 26.02.2016 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.