Veteranla'da ikinci yarı başlıyor

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Batı Karadeniz Veteranlar Liginde ikinci yarı hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

03 Şubat 2017 Cuma 11:14
Veteranla'da ikinci yarı başlıyor

TMVFL
 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Batı Karadeniz Veteranlar Liginde ikinci yarı hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

İlk yarıda birbirinden güzel maçlara sahne olan Veteranlar Futbol Liginde heyecan kaldığı yerden devam edecek.

LİDER SAMSUN BARTIN DEPLASMANINDA

Oynadığı karşılaşmalarda fırtına gibi esen, içerde-dışarda bütün maçlarını kazanan (Son hafta hariç. Kendi evinde KarabükVeteranlara yenilerek hem ilk yenilgisini hem de ilk puanlarını kaybetmişti ) lider Samsun Metro Veteranlar, Bartın'da ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Ligde topladığı puanlarla averajla dördüncü sırada bulunan Bartın KozcağızBelediyespor ise kazanarak aradaki puan farkını kapatmak istiyor. Cumartesi günü Kozcağız stadında oynanacak olan Bartın Kozcağız Belediyespor - Samsun Metro Veteranlar maçı saat 12.30'te başlayacak.

KRİTİK MAÇ

İlk yarıda topladıkları puanlarla ikinci ve üçüncü sırayı paylaşan iki takımın mücadelesinde her iki takımında puan kaybına tahammülü yok. Oynadığı tüm deplasmanlardan 3 puanla ayrılmasını bilen Karabük Veteranlar yine kazanarak seriye devam etmek istiyor. Çorum Hitit Masterler ise kazanarak zirve yarışını devam ettirmek istiyor. Oldukça zevkli ve heyecanlı geçmesi beklenen Çorum Hitit Masterler - Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar maçı cumartesi günü saat 13.00'te Mimar Sinan sahasında oynanacak.

AKÇAKOCA GÖKSPOR - ZONGULDAK VETERANLAR

İlk yarıda topladıkları puanlarla 5. ve 6. sırayı paylaşan Akçakoca Gökspor Veteranlar - Zonguldak Veteranlar takımlarının mücadelesi Akçakoca stadında oynanacak. İlk puanını ve galibiyetini Zonguldak maçı ile kazanmak isteyen AkçakocaVeteranlar ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Zonguldak Veteranlar ise deplasmanda kazanarak ilk iki sırada yer alma umutlarını ileriki haftalara taşımak istiyor. Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 12.00'de başlayacak.


Son Güncelleme: 03.02.2017 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.