Veteriner Hekimler’e kutlama

Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül ve yönetim kurulu üyeleri...

16 Ocak 2015 Cuma 13:03
 Veteriner Hekimler’e kutlama


Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül ve yönetim kurulu üyeleri, yeni göreve başlayan Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Necati Yüce'ye hayırlı olsun ziyarettin de bulundu.


Ziyarette Çorum Veteriner Hekimler Odası yönetim kurulu üyeleri Recep Longa ve M.Fatih Şerbetci de hazır bulundu.


Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül, yeni görevinde başarılar dileyerek, aynı sektörde paydaş olduklarını söyledi. Gül, ziraat mühendisleri sahadan çıkarken Veterinerlerin girdiğini, onlar sahadan çıkarken de kendilerinin girdiklerini belirterek, "Çorum'da bir Veteriner ve Ziraat Fakültesi yapılması düşünülüyor. Ben bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Veteriner ve Ziraat Mühendisi oldukça fazla ve işsiz durumda. Böyle giderse işsizlik ordusu oluşturacağız. Mevcut kalitenin artması gerekiyor." dedi.


Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Necati Yüce ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aynı sektörde hizmet ettiklerini ve ortak payda Çorum olduğu için ellerinden geleni birlikte kaydetti.




Son Güncelleme: 16.01.2015 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.