Videoyu hatırlattı, sert çıktı

Çorum'a yapılacak spor yatırımları arasında Sungurlu'nun yer almamasına tepkiler devam ediyor.

30 Haziran 2020 Salı 18:08

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çorum’a yapacağı spor yatırımlarında Sungurlu’nun yer almamasına bir tepki de Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner ile İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan geldi.
Spor ve gençlik yatırımlarından Sungurlu'nun neden yararlandırılmadığını soran Şahiner, "Siz kimi cezalandırıyorusunuz?" dedi.
VİDEOYU HATIRLATTI
Sayın Bakanın, yerel seçimler öncesinde Ak Parti Belediye Başkan Adayına destek için Sungurlu’ya geldiğini, 3 mahalleye semt sahası, güreş eğitim merkezi ve butik yüzme havuzu sözü verdiğini hatırlatan Başkan Şahiner, o gün esnaf turu yapılırken çekilen bir videoyu hatırlatarak "Adayda daha havuzu görmeden paçayı sıvayan bir eda ile sosyal medyada yüzmeye başlamış, Sungurlu'ya yüzme öğretmeye kalkmıştı. Ve gittikleri her yerde Sungurlu’nun gençlerine yüzme havuzu yapacaklarını anlatmıştı"
BU MU SİZİN SUNGURLU SEVDANIZ?
Artık ilçenin kandırılmaktan bıktığını, seçimden seçime hatırlanıp boş vaatler ile oyalandığını söyleyen Başkan Şahiner, bunu hiçbir Sungurlulu’nun hak etmediğini ifade ederek," Diğer Ak partili yöneticiler ilçeleri için sürekli mensup oldukları iktidar partisinin yetkililerinin kapılarını aşındırıp bir şeyler almaya çalışırken, Sungurlu Ak Parti yöneticileri ne ile meşguller? Bırakın hizmet talep etmeyi, söz verilen yatırımların bile takibini yapamıyorlar. Ya da yapmayı beceremiyorlar" diye konuştu.
VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLUN
Başkan Şahiner, "Bizler halkmıza verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, sizde vefasızlığınızın utancı ile yaşamayı bırakmak için ilçemize verilen yatırım sözlerini takip edin sayın yöneticiler" ifadelerini kullandı.
SUNGURLU MEMLEKETİN EN BÜYÜK İLÇESİ DEĞİL Mİ?
İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da, iktidarın temsilcilerine seslenerek,”Sahte yatırım yaparken bile ayrımcılık yapıyorsunuz. Sungurlu bu memleketin en büyük ilçesi değil mi?” diye sordu.

Son Güncelleme: 30.06.2020 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-06-30 20:02:53

Devlet bize bahmiyir...

Avatar
Selim 2020-06-30 19:53:34

Ak partiye oy vermiş biri olarak Sungurlu’ya yapılan adaletsizlik için utanıyorum. Yazıklar olsun

Avatar
İP 2020-06-30 20:52:38

Başkan adı üstünde seçim vaadi bu. çok boş bir konuşma yapmıssın

Avatar
Sungurlulu 2020-06-30 20:46:51

Siz hangi seçim vaatlerinizin kaçını yaptınız yollardan araba zor gidiyor heryer bozuk ayrıca diğer ilçe teşkilatları gidiyor istiyor da siz neden istemiyorsunuz zahmet edip. Gidip sizde isteyin farklı partiden olunca gidip istenmiyor mu.Sadece koltuktan ilçe yönetilmiyor.

Avatar
Ahmet 2020-07-01 10:37:46

Burada yorum yapanlar güya Sungurlu Bel Başkanı ile alay ediyor . Sungurluluların Ak partiyi tekrar sandığa gömeceklerini unutmayın .

Avatar
Vatandaş 2020-06-30 19:39:01

O vaatler adı üstünde seçim vaadiydi.“Oyunuzu bize verirseniz size şunları yapacağız” tarzında.Vatandaş oy vermeyince vaat de suya düşmüş oluyor ister istemez.Sahi siz hangi vaatlerle oy istemiştiniz?

Avatar
Deniz 2020-06-30 19:54:21

Bunları söz vereli iki sene oldu . Bu neyin kafası.