VizyonTürk'te Düvenci anlatıldı

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, VizyonTürk televizyonunda yayınlanan ‘Anadolu Kervanı’ adlı programa konuk oldu.

02 Aralık 2015 Çarşamba 13:31
VizyonTürk'te Düvenci anlatıldı

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, VizyonTürk televizyonunda yayınlanan ‘Anadolu Kervanı’ adlı programa konuk oldu.

Fatma İstim'in hazırlayıp sunduğu programda konuşan Necmettin Yalçın, Düvenci’nin yöresel lezzetleri hakkında bilgi verdi.

Düvenci Beldesi’nin yöresel ürünlerini tanıtmak için 4. Çorum Tarım Fuarı’nda stand açtıklarını belirten Yalçın, konuşmasına şöyle devam ett:

“Yöresel lezzetlerimizi tanıtmak için Tarım Fuarı’nda Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün destekleriyle stand açtık. Asıl amacımız Düvenci ekmeğini tanıtmaktı. Çünkü ekmeğimiz Trabzon ekmeği kadar kaliteli ve uzun süre bayatlamadan saklanabilen bir ekmek. Aynı zamanda hiçbir katkı maddesi yok. Kadınların istedikleri zaman neleri başarabileceklerini de Tarım Fuarı vesilesi ile bir kez daha gördük. Bu vesile ile başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş olmak üzere fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Programda Tarım Fuarı ile ilgili görüşlerini dile getiren Düvencili kadınlar da yöresel lezzetlerin tanıtımında emeği geçen ve bu tür faaliyetlerde her zaman kendilerine destek veren Belediye Başkanı Yalçın ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ermiş’e şükranlarını ifade ettiler.

Programa Vali Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş de konuk oldu.

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.