Votarantim Çimento’yu kutladılar

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), kuruluşunun 50. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri...

19 Ekim 2014 Pazar 13:53
 Votarantim Çimento’yu kutladılar


Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), kuruluşunun 50. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 2012-2013 yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Performans ödülleri dağıtıldı. Votorantim Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çorum Fabrikası, Türkiye genelinde 54 fabrika arasında ilk 3’e girerek önemli bir başarı elde etti.


Votorantim Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çorum Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan, ödülünü ÇEİS tarafından düzenlenen törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’den aldı.


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Votorantim Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çorum Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan’ı ziyaret ederek, kurum olarak elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.


Çorum’da faaliyet gösteren bir firmanın Türkiye’ye örnek olmasının gurur verici olduğunu belirten Başaranhıncal, “Sayın Genel Müdürümüzün şahsında bütün fabrika çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Çimento Fabrikamızın elde ettiği bu başarı, bir taraftan gurur kaynağımız olurken, diğer yandan da ilimizin marka değerini artırması açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.


Votorantim Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çorum Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan da, Çorum Çimento Fabrikası’nda kurumsallaşmış bir üretim kültürünün bulunduğunu söyledi.


İş sağlığı ve güvenliği konusunda Türkiye’ye örnek konumda olduklarını dile getiren Çağlayan, “Kurumumuzda yaklaşık 800 gündür iş kazası yaşanmamaktadır. Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’ndan aldığımız ödül, yalnızca en az iş kazası kriterini kapsamamaktadır. Burada her bir çalışana verilen iş sağlığı ve güvenliği eğitimi saati, risk analiz raporu, kaza frekans analizi, davranış odaklı denetim gibi parametreler göz önünde bulundurulmuştur” dedi.


Çağlayan, Votorantim Çorum Çimento Fabrikası’na bu ödülün kazandırılmasında bütün çalışanların katkısının bulunduğunu belirterek, fabrika personeline teşekkür etti.








Son Güncelleme: 19.10.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165