Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Yağış uyarısı var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila...

Admin Admin EDİTÖR Giriş: 29.04.2014 - 09:50 Güncelleme: 29.04.2014 - 09:50
 Yağış uyarısı var


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Bitlis, Muş, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah saatlerinde Antalya'nın kuzey, Isparta'nın güney ilçelerinde, öğleden sonra Kıyı Ege, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Aydın, Manisa, Düzce, Karabük ve Bolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar, güney ve güneybatı, Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu, Güney Ege kıyıları, İç Ege, Batı Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun batısı ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Orta ve Doğu Karadeniz'de hava, parçalı zamanla çok bulutlu, Sabah saatlerinde Çorum, öğleden sonra bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.






BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !
Yeni Slow Radyo