Yağmur suyu problemine el attılar

Çorum Belediyesi Albayrak Caddesi üzerinde oluşan yağmur suyu problemine çözüm buluyor.

07 Ekim 2019 Pazartesi 18:27
Yağmur suyu problemine el attılar

Çorum  Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, Albayrak Caddesi üzerinde oluşan yağmur suyu probleminin önüne geçebilmek amacıyla alt yapı çalışmalarına başladı.

Şehrin bazı bölgelerinde oluşan yağmur birikintilerinin önüne geçmek için çalışmalara başlayan Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Albayrak Caddesi ve Albayrak 3. Sokak üzerinde alt yapıyaptı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığ ıaçıklamada,“Albayrak Caddesi ve Albayrak 3.sokakta yağmur suyu problemi yaşanan bölümlere çalışmalar başlattık. Şehrin bir çok yerinde yağmur suyu birikintilerinin önüne geçmek adına çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde bölgeler öncelik sırasına alındı. Bu sıraya göre Özgürevler, Muratevler ve Albayrak Caddesi’nin bir bölümünde çalışmalar yapılmıştı. Şimdi ise Albayrak Caddesi’nin kalan bölümü ile Albayrak 3. Cadde üzerinde 150 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı çalışması yaptık. Kısa süre içerisinde şehrin tamamında yağmur suyu çalışmasını tamamlayarak, yağışların ardından oluşan su birikintilerinin önüne geçmeyi planlıyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165