Yamaha'nın patronu Osmancık'ta

Yamaha kullanıcıların artırmak ve Yamaha markasını tanıtmak için ticaret yaptıkları ülkeleri ziyaret eden...

23 Ocak 2014 Perşembe 09:57
 Yamaha'nın patronu Osmancık'ta


Yamaha kullanıcıların artırmak ve Yamaha markasını tanıtmak için ticaret yaptıkları ülkeleri ziyaret eden Yamaha'nın Japon Patronu Toshiharu Yamada ile Yamaha Motor Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti Bölge Satış Müdürü Levent Koçak,  Osmancık’ta  Yamaha Bayii Dostlar Ticaret sahibi Mustafa Yoludoğru’yu  ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan yetkililer,  Dostlar Ticaret Sahibi Mustafa Yoludoğru’yu yaptığı satış ve tanıtımlardan dolayı teşekkür ettiler. Yamaha'nın Japon Patronu Toshiharu Yamada, tercümanı aracılığı ile yaptığı değerlendirmede,  Yamaha markasının kalitenin adresi olduğunu belirterek,  Yamaha markasını taşıyan her türlü araç, gereç, motor gibi parçalarda en kaliteli malzeme kullandıklarını ifade etti. Yamada, Yamaha markasının rakiplerinin ürünlerinden daima daha sağlam, dayanıklı ve iktisatlı olduğunu kaydederek, kaliteden ödün vermediklerini vurguladı.

Osmancık’ı çok sevdiğini belirten  Yamaha'nın Japon Patronu Toshiharu Yamada, Türk insanının çok samimi ve cana yakın olduğunu dile getirdi. Yamada, Japonların Türkleri çok sevdiğini,
bu yüzden Türk-Japon dostluğuna önem verdiklerini kaydetti.







Son Güncelleme: 23.01.2014 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.