Yapacak çok işimiz var

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, inşaat çalışmalarında sona gelinen belediye yatırımlarında incelemelerde bulundu.

29 Ocak 2014 Çarşamba 11:35
 Yapacak çok işimiz var


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, inşaat çalışmalarında sona gelinen belediye yatırımlarında incelemelerde bulundu. Mahalle Kültür Merkezleri ve yeni Nikah Sarayı’nda incelemelerde bulunan Külcü, teknik bilgiler aldı.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi tarafından başlatılan projelerin bir bir tamamlanma noktasına geldiğini söyleyen Başkan Külcü, bu çalışmaları zaman zaman yerinde inceleyerek projelerin son durumları ile ilgili bilgiler alıyor. İlk olarak mahalle kültür merkezi inşaatlarını gezen Külcü, yapılan Mahalle Kültür Merkezleri ile çocuklara, gençlere ve kadınlara yönelik faaliyetler ve onların kişisel gelişimlerine yönelik kurslar düzenleyeceklerini ifade etti.

İlk olarak Velipaşa Konağı’nda açtıkları Kadın Kültür Merkezi’ne Çorumlu kadınların büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Külcü, bu hizmeti diğer mahallelere de yaymak için başlattıkları mahalle kültür merkezi inşaatlarının artık tamamlanmaya başladığını, yakında da Çorumlu kadınların hizmetinde olacağını dile getirdi.

Mahalle Kültür Merkezlerinin inşaatında yaptığı incelemelerden sonra yeni Nikah Sarayı’nda da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mevcut nikah salonunun durumunun Çorum’a yakışır halde olmadığını, başlattıkları yeni Nikah Sarayı inşaatının da tamamlanarak çok kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

Görevde bulundukları 5 yıl içerisinde daha yaşanabilir bir Çorum için ekip arkadaşları ile birlikte mesai gözetmeksizin çalıştıklarını vurgulayan Külcü, “Bütün birimlerimizde, belediye meclisimizde şehrimize hizmet etme heyecanını hiç kaybetmedik. 5 yıldır Çorum’un kronik sorunlarına köklü çözümler buluyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarda günü kurtarma arayışında olmadan cesaretle çalıştık. Risk almaktan korkmadık. Seçim döneminde taahhüt ettiğimiz işlerimizin tamamını gerçekleştirdik. Bundan sonra da yapacak çok işimiz var” dedi.





Son Güncelleme: 29.01.2014 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165