Yaprak biti için komisyon kuruluyor

Çorumlular'ı bir süre önce bayağı sıkıntıya sokan yaprak biti için komisyon oluşturuluyor

07 Kasım 2019 Perşembe 15:19
Yaprak biti için komisyon kuruluyor

Çorumlular’ı ve dolayısıyla Çorum Belediyesi’ni geride bıraktığımız yaz aylarında bir hayli uğraştıran ve sıkıntıya sokan yaprak biti ile etkin mücadele için komisyon oluşturuluyor.

Çorum Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı başkanlığında toplanarak gündemindeki konuları değerlendirdi. Bu konulardan biri de yaprak bitiydi.

Ekim ayının son haftasında yapılan toplantıda, Çorum Belediyesi’nin yaprak bitinin insan yaşam standardını, huzur ve konforunu olumsuz etkilediği belirten ve komisyon oluşturulması talebini içeren yazısı üzerine, yaprak biti ile mücadele için  Çorum Belediyesi koordinatörlüğünde bir komisyon oluşturulması kararlaştırıldı. Komisyonda Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik işleri Müdürlüğü, Hitit Üniversitesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü personellerinden birer asil ve birer yedek teknik personel yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen! 2019-11-07 15:57:45

Belediyemiz ciddi ciddi çalışıyor!
2. Atlamaz dönemini yaşıyoruz:)

Avatar
adem 2019-11-07 16:07:58

herkes bilir ki komisyon kurmak demek o işi sallamak demektir

banner165