Yaralı askerimizin evinin önü çamurdan kurtarılmalı

CHP heyeti yaralı askerimizi Mecitözü'nün Çitli Köyü'ndeki evinde ziyaret ederken, giriş yolundaki çamur deryasına dikkat çekti.

29 Ocak 2020 Çarşamba 15:19
Yaralı askerimizin evinin önü çamurdan kurtarılmalı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ile bazı teşkilat yöneticileri, Hakkari Çukurca’da terör örgütüne karşı yapılan sınır ötesi operasyonda bomba patlaması sonucu yaralanan askerimiz Muttalip Özden’i evinde ziyaret etti.

Mecitözü’ne bağlı Çitli Köyü’nde gerçekleştirilen ziyarette, CHP heyeti sağlık durumu iyiye giden ve evinde istirahat eden askerimize geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Mecitözü İlçe Başkanı Ahmet Bilgin, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Mecitözü Belediye Meclis Üyesi Ali Erkul ve önceki dönem Mecitözü İlçe Başkanı Atiye Yaşar katıldı.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, askerimizin ailesi ile birlikte yaşadığı köy evi yolunun çamur deryası olduğunu belirterek, Mecitözü Kaymakamı ve İl Özel İdaresi’nde gerekli düzenlemelerin yapılarak kilit taşı döşenmesini istedi.

Son Güncelleme: 29.01.2020 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mecitozulu 2020-01-29 16:32:18

CHP İl başkanı köydeki çamura laf edeceğine CHP li mecitozu belediyesinin çamurdan geçilmeyen köyden daha beter olmuş yollarına baksın sonra köylere laf etsin

Avatar
Çorum 2020-01-29 17:19:11

Chp takiyeyi bıraksında mecitözü köymü ilçemi cevap versin bu köy yolu mecitözü yollarından daha iyi durumda

Avatar
yuh be 2020-01-29 17:44:43

sayın il başkanı sen belediye başkanına bi bak daha üç dört gün önce basında çıktı ziyarete gitmiş güya gazimizi bir gazi ziyaretinde oturma uslubunu sen bir il bşk olarak nasıl buldun acap taklit edeceginize bari belediyenizden 1 kamyon çakıl götürüpte serseydiniz amma nerdee sizde hizmet mecitözü merkez ilçeden belli vaziyet

Avatar
Çorum 19 2020-01-29 17:46:28

Bunlar kurtla kuzuyu yer. Çobanla oturup ağlarlar, ağa babaları hdp ile kol kola gezer, alt kademeyi asker ziyaretine yollar. Çok ilginç

Avatar
Can 2020-01-30 08:31:24

Ziyaret etmiş yaralının gönlünü hoş tutmuş Allah razı olsun.yol ve çamur meselesine gelince belediyenin işi değil özel idarenin işi öncelik özel idarenin madem o kadar değer veriyorlar işi chp ye değil de özel idareye yaptırsınlar.işkembeden yoruma gerek yok.