Yargı kararıyla döndü

Mahalli seçimlerde memleketinden aday olan Duran Cesur, mahkeme kararıyla tekrar SGK İl Müdürü oldu.

21 Aralık 2019 Cumartesi 12:50
Yargı kararıyla döndü

SGK Çorum İl Müdürü iken yerel seçimlerde memleketi Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinden belediye başkan adayı olan Duran Cesur, yargı kararıyla tekrar eski görevine döndü.

Geçtiğimiz mart ayından bu yana Çorum SGK İl Müdürü olarak görev yapan hemşehrimiz Ömer Tök ise görevinden ayrıldı.

Öte yandan SGK İl Müdürü Ömer Tök'ün bakanlık tarafından asaletinin yapıldığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde görevle ilgili tasarrufun netlik kazanacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 21.12.2019 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
@corumsever 2019-12-21 21:10:59

Sanki bir bilgi eksikliği var sayın editör.Türkiyenin her yerinde seçim için istifa eden devlet memuru eğer başarılı olamaz ise tekrar görevine döner.Tıpkı özel idare genek sekreterinin osmancık belediye başkanlığına aday olup kazanamayınca tekrar görevine döndüğü gibi.Bu arada bürokratların yerli olması belki siyasetcilerimizin istediği bir şey olabilir ama halkın herkesimine eşit hizmet anlayışı için yerli bürokrat çok istendik bir şey değildir.Tekrar yozgat/çorum tartışması kimsenin işine gelmez

Avatar
Çorumluya Cevap 2019-12-21 22:59:50

Yaw tamam tamam. Yeter artık bu ayırımcılık yaw. Adam hakkını hukuk yoluyla kazanmış, yani Çorum siyaseti adil davranmamış, adalette bunu düzeltmiş. Bunun Yozgatlılıkla Çorumlulukla ne alakası var yaw. Bu zihniyetle bu memleket bir adım öte gitmez. Birçok ilde Çorumlu birçok bürokrat var. Sizin bu mantığınızla bütün bu Çorumluları o illerden kovsunlar göndersinler. Böyle bi mantık olurmu yaw. Allah akıl fikir versin. Bu düşünceler fitneliktir, fesatlıktır, çekememezliktir. Bu memlekete hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Boş lakırtı yapanlarada fırsat vermesin. Amin.

Avatar
Çakırbey 2019-12-21 18:57:04

Sayın duran cesur yetmezmi bu müdürlük bırak ğençlere ğit torunlarının yanına torunlar dede ğörsün aç ğençletin önünü

Avatar
Adalet.. 2019-12-21 22:18:46

Hak,,Hukuk,,,Adalet..

Avatar
Çorumlu 2019-12-21 14:38:03

Doldurun bakalım Yozgatlı ları Çorum'a... Her şeyi kaptırdınız idarecilerin de kaptırdınız.

Avatar
MANTIKLI 2019-12-21 23:18:45

Devlet bürokrasisinde hemşerilik kavramı olmaz. Bu düşünce ilkel toplumlarda olur. Medeni toplumlarda boyle değil, başarıya bakılır. Kaldı ki Çorumda sadece birkaç bürokrat çorumlu değil diye fırtınalar kopuyor. Peki o zaman, Vali, Kaymakamlar, Rektör, Yardımcıları, birçok Dekan, kurumlarda çalışan bir çok kamu görevlisi vs. vs. Çorumlu değil. Hadi gücünüz yetiyorsa onları da değiştirin, gönderin, Çorumlu getirin. Ya bu mantık mı yanı. Ne diyelim, Çorumumuzun kaderi böyle geldi böyle gidecek ellaham.

Avatar
Atilla 2019-12-22 01:27:59

Madem okadar iyi yerkoye niye başkan secmediler içimizdeki İrlandalılar Yozgat deyince Bı arkadaş geliyo aklima gülüyorum.

Avatar
Ahmed 2019-12-22 07:52:49

Yozgatlılar Çorumla kafayı bozdu galiba. İnadına mı yapıyorlar bilmiyorum ki