Yarı değerli doğal taş atölyesi açıldı

Vali Necmeddin Kılıç, Mecitözü’nde yarı değerli doğal taş işletmeciliği atölyesinin açılışına katıldı.

04 Mart 2017 Cumartesi 10:53
Yarı değerli doğal taş atölyesi açıldı

Vali Necmeddin Kılıç, Mecitözü’nde yarı değerli doğal taş işletmeciliği atölyesinin açılışına katıldı.

Mecitözü’nün ekonomisini canlandırmak ve istihdam oluşturmak amacıyla Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde Yarı Değerli Doğal Taş İşletmeciliği Atölyesi açıldı.

İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen ve 4,5 ay sürecek olan kursun açılışına Vali Kılıç’ın yanı sıra Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Mecitözü Kaymakam V. Coşkun Doğan, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Genel Meclisi Üyeleri, Köy Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kursun açılışında bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, kadınlara yönelik açılan bu kursun önemini belirterek, “Kadın girişimciliğinin özendirilip artırılması, kadınlarımızın iş hayatına daha çok katılımının sağlanması, ekonomik hayatın önemli bir parçasıdır. Bu projeye destek veren milletvekillerimize özellikle Sayın Lütfiye İlsen Ceritoğlu Kurt hanımefendiye teşekkür ediyorum.” dedi.

Burada halkın talep ve isteklerini de dinleyen Vali Kılıç, eski Mecitözü-Çorum yolunun da asfaltlanacağını söyleyerek, Mecitözü ilçesinin ekonomik düzeyinin kısa zamanda çok daha yükseleceğini belirtti.

Son Güncelleme: 09.08.2018 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.