Yazıcı destek istedi

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, esnaf turu yaparak vatandaşların taleplerini dinlerken, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

13 Ekim 2013 Pazar 15:06
 Yazıcı destek istedi


Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, esnaf turu yaparak vatandaşların taleplerini dinlerken, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Yazıcı, vatandaşların Kurban Bayramı'nı da kutladı.

Y
azıcı, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek talepleri dinlemeye devam ediyor. Esnafı dükkanlarında ziyaret eden ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Yazıcı, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Yazıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esnafın önemli bir hizmet sunduğunun altını çizen Başkan Yazıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini ve esnaf ve vatandaşların taleplerini, yapılmasını istenilen çalışmaları dinlediklerini kaydetti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde devam eden doğalgaz kampanyası hakkında bilgiler sunan Başkan Yazıcı, kampanyaya destek talebinde bulundu. Başkan Yazıcı, ayrıca alt yapı çalışmaları ile devam eden belediye yatırımlarını da anlattı. Başkan Yazıcı, esnafın ve vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.





Son Güncelleme: 13.10.2013 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.