YEDAŞ bayram ekibi kurdu

YEDAŞ, “Ramazan Bayramı süresince takviye amaçlı olarak hazırlanan...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 12:39
 YEDAŞ bayram ekibi kurdu


YEDAŞ, “Ramazan Bayramı süresince takviye amaçlı olarak hazırlanan ‘Ramazan Bayramı Özel Ekipleri', olası bir arızaya karşı müdahale etmek için anında işbaşı yapacak" açıklamasında bulundu. 

Samsun, Çorum, Ordu, Amasya ve Sinop illerinde müşterilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi hizmeti sunmayı amaçlayan YEDAŞ, Avrupa standartlarındaki teknolojiyi tüm iş süreçlerine entegre ederek hem hizmet kalitesini iyileştiriyor hem de müşteri memnuniyeti için proaktif bir yaklaşım sergiliyor. Ramazan Bayramı öncesinde muhtemel arızalara karşı tedbirlerini alan YEDAŞ, elektrik kullanımı açısından aşırı yüklenmelerin yaşanacağı bayramda meydana gelebilecek arızalara müdahale etmek için “Ramazan Bayramı Özel Ekipleri” oluşturdu.

Sorumlu olduğu 5 ilden müşterileriyle kontrollü ve kaliteli iletişim kurmak için 7 gün 24 saat hizmet veren ve en son gelişmiş bir teknolojiye sahip YEDAŞ'ın 186 nolu Elektrik Arıza Hattı her an ulaşılabilir bir iletişim merkezi olarak hizmet verirken, 186 nolu Elektrik Arıza Hattı'na bağlı arıza ekipleri de 7/24 görevlerinin başında olacak. Buna bağlı olarak özel ekipler de kuran YEDAŞ, 5 ilde hazırladığı Ramazan Bayramı Özel Ekipleri'ni de muhtemel büyük arızalarda anında işbaşı yapması için hazır halde bulunduracak. Müşteri memnuniyeti için proaktif bir yaklaşımı benimseyen YEDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Şirketimize ait web sitesinde oluşturduğumuz öneri, talep ve şikayet formlarıyla, müşterilerimiz Türkiye’nin her noktasından bizimle iletişime geçebilmektedir" denildi.




İHA

Son Güncelleme: 15.07.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.