Yemen için toplandılar

Çorum İHH Hanım Kolları tarafından Yemen yararına çok sayıda hanımın katıldığı kahvaltılı bir program düzenledi.

25 Aralık 2018 Salı 18:08
Yemen için toplandılar

Çorum İHH Hanım Kolları tarafından Yemen yararına çok sayıda hanımın katıldığı kahvaltılı bir program düzenledi.

Çorum İHH dernek binasında gerçekleşen kahvaltıya Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi de katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Çorum İHH Hanım Kolları Başkanı Ayşe Uçak'ın açılış konuşması ile devam etti. Konuşmada Çorum İHH Hanım Kolları tarafından yapılan çalışmalardan, etkinliklerden ve planlanan faaliyetlerden bahsedildi.

Sinevizyon gösterimlerinin yapıldığı programda, İHH Hanım Kolları Bölge Sorumlusu Zeliha Karatop, Yemen hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda ümmet bilincinin önemi vurgulanırken, mazlum coğrafyalardan bahsedildi. Yemen tarihinden ve İslam ile tanışması hakkında kısaca bilgi verildi. Sunumda Yemen’de şu anda 27 milyon 400 bin nüfusun nüfusun 21 milyonunun sağlıklı bir şekilde gıda ve suya ulaşamadığı kaydedildi. Bölgedeki açlığın ne derecede olduğu ve Yemen'e İHH tarafından yapılan yardımların nasıl ulaştırıldığı hakkında bilgiler verildi.

Programın Sunuculuğunu Çorum Genç İHH Hanım Kolları Başkanı Halime Cıbır Yaptı.

Simitli mütevazı bir kahvaltının ikram edildiği programda gönüllü hanımların el emeği ile hazırladıkları gıdalar hayır çarşısında Yemen yararına satışa sunuldu.

Programdan elde edilen gelir Yemen’deki mazlumlara ulaştırılacak.
Organizasyonda Emeği Geçen Çorum İHH Hanım Komisyonu, Çorum Genç İHH Hanım Komisyonu, İHH gönüllüleri, kardeş STK’lardan destek veren hanımlara teşekkür edildi.

Son Güncelleme: 25.12.2018 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-12-26 00:23:45

Vicdanlı yüreği büyük kardeşlere selam olsun, işleriniz rast gitsin..