Yeni Başkan Pazartesi günü seçiliyor

Çorum Valiliği yeni belediye başkanı seçimi ile ilgili açıklama yaptı. İşte yeni başkanın seçileceği tarih...

01 Şubat 2018 Perşembe 18:02
Yeni Başkan Pazartesi günü seçiliyor

Çorum Valiliği’nden Muzaffer Külcü’nün istifası ve ardından yerine Belediye Başkanı seçimi ile ilgili açıklama yapıldı. Buna göre Belediye Meclisi, Çorum'un yeni Belediye Başkanı'nı seçmek üzere 5 Şubat Pazartesi günü seçecek. Yeni başkan da 2019 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne kadar görev yapacak. 

Çorum Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle: “Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Valiliğimize sunduğu 30.01.2018 tarihli dilekçesi ile görevinden istifa ettiğini bildirmiş ve BelediyeBaşkanlığı bu nedenle boşalmıştır.

5393 sayılı Belediye Kanununun 45. maddesi gereğince; Belediye Başkanı seçmek üzere, Belediye Meclisinin 05.02.2018 Pazartesi günü saat 15.00’ da Belediye Meclisi Toplantı Salonunda toplantıya çağırılmasına ve aynı Kanunun 45. maddesinin (a) fıkrasında yer alan hüküm doğrultusunda, Belediye Meclisi Üyeleri arasından Belediye Başkanı seçilmesinin sağlanmasına Valiliğimizce karar verilmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Son Güncelleme: 03.02.2018 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçmen 2018-02-01 22:08:45

Kapısı daima vatandaşa açık, işlerinde şeffaf, önce mal beyanını sunup başkanlıktan bitene kadar aha görev yaptığım sürece malım bu idi şu oldu hesabını veren halka hizmetkar Türkiyenin en temiz ili ünvanını kazandıracak haftalık icraatları açıklayan bir Büyükşehir edası ile KAPALISPOR SALONU OLMAYAN İLÇE BIRAKMAYAN KÜLTÜR MERKEZİ İHTİYAR KONAKLARI BULUNMAYAN İLÇE BIRAKMAYAN İNŞAA EDEN BİN BAŞKAN inşAllah inşalllah seçilir.