Yeni başkandan ilk açıklama

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, yaptığı açıklamada Ziraat Odası’nın deprem bölgesi için harekete geçtiğini bildirdi.

07 Şubat 2023 Salı 15:23
Yeni başkandan ilk açıklama

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, yaptığı açıklamada Ziraat Odası’nın deprem bölgesi için harekete geçtiğini bildirdi.

İşte o açıklama:

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizde büyük bir yıkıma neden olan iki depremin ardından tüm Türkiye zor zamanlarda olduğu gibi yine tek yürek oldu.

Deprem haberinin alınmasının ardından durumu iyi olan olmayan esnaf ve vatandaşlar elindekini paylaşabilmek adına harekete geçerken, bir çok vatandaşımız da deprem bölgesinde enkaz altında kalanlara yardımcı olabilmek için harekete geçti. Yıkımın yaraları hep birlikte sarılacak.

Türk milleti zorda kalana gerek evini açacak gerekse elindekileri verecek kadar merhametlidir ve her zaman tüm uluslara örnek olmuştur. Çorum Ziraat Odası ve Meclis Kurulu olarak depremzedeler için gerekli desteği vereceğiz.

Çorum çiftçisi adına afette hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet yaralananlara ise acil şifalar diliyor, tüm Çorumlu hemşehrilerimizi afetzedeler için düzenlenen ve devletin açtığı kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz.”

Son Güncelleme: 07.02.2023 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165