Yeni Başsavcı Emrah Özge Yelken oldu

Afyonkarahisar Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

04 Temmuz 2017 Salı 15:03
Yeni Başsavcı Emrah Özge Yelken oldu

Afyonkarahisar Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığına atan
dı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), yaz kararnamesini tamamladı. Tamamlanan kararnameye göre bölge adliye mahkemeleri ve adli yargıdaki toplam 780 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Açıklanan kararnameye göre Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, Afyonkarahisar Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ise Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığına atan
dı.

HSK tarafından yayımlanan duyuruda, ''2017 yılı yaz kararnamesine ilişkin çalışmalar, 03 Temmuz 2017 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karara bağlanmıştır. Meslektaşlarımızın görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin tebligatlar daha önce ilân edilen takvim doğrultusunda gönderilecektir. Kararnameye ilişkin yeniden inceleme talebi olanların, durumlarının bir an önce kesinleştirilmesini sağlamak amacıyla, tebligat yapılmasını beklemeksizin taleplerini en geç 10 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar UYAP personel ekranından “Atanma Talep Formu” nun açıklama kısmını doldurmak suretiyle yapmaları gerekmektedir. Ayrıca fiziki olarak dilekçe göndermelerine gerek bulunmamaktadır. Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin meslektaşlarımızın ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.'' ifadeleri kullanıldı.


Son Güncelleme: 04.07.2017 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.