Yeni başsavcı göreve başladı

Bilecik'in Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı iken Çorum’un Sungurlu ilçesine atanan Mehmet Çepni, yeni görevine başladı.

01 Temmuz 2021 Perşembe 18:55
Yeni başsavcı göreve başladı

Bilecik'in Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı iken Çorum’un Sungurlu ilçesine atanan Mehmet Çepni, yeni görevine başladı.
Başsavcı Mehmet Çepni, Sungurlu'yu daha önceden tanıdığını belirterek, burada görev yapacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çepni, Sungurlu'da her zaman adaleti sağlamak için çalışacaklarını ve her daim ulaşılabilir olacağını söyledi. Sungurlu'nun şirin bir ilçe olduğunu belirten Çepni, "Burada görev yapmaktan ve ilçe halkına hizmet vermekten mutluluk duyacağım. İlçede adaletin en kısa ve en etkili şekilde uygulanabilmesi için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

MEHMET ÇEPNİ

Aslen Trabzonlu olan Başsavcı Mehmet Çepni, ilk ve orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı. 2009 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Sırasıyla Hatay Reyhanlı, Ordu Gürgentepe ilçeleri ile Erzurum merkez de Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Mehmet Çepni, 2019 yılında Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. Çepni, Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2021 yılı ana kararnamesiyle de Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. Evli ve 2 çocuk babası.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165