Yeni Bölge Müdürü Çorum'da

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Rifat Silov, milletvekilleri ve parti teşkilat yöneticileri ile birlikte yol inşaatlarını inceliyor.

02 Kasım 2020 Pazartesi 13:24
Yeni Bölge Müdürü Çorum'da

Karayolları Sivas 16. Bölge Müdür Yardımcısı iken Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Rifat Silov, bugün Çorum’da yol inşaatlarında incelemelerde bulunuyor.
Karayolları Sivas 16. Bölge Müdür Yardımcısı iken Samsun, Ordu, Sinop, Amasya, Tokat ve Çorum  ile Kırıkkale'nin bir kısmı sorumluluk alanında bulunan Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'ne Rıfat Silov atandı
Yeni bölge müdürü Silov, Vali  Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı, Laçin Belediye Başkanı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı ile birlikte Kırkdilim, Ortaköy, İskilip ve Mecitözü yol şantiyelerinde incelemelerde bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beyhan 2020-11-02 15:44:19

https://www.habercim19.com/siyaset/ahlatci-karantinada-h64335.html Buradaki haberde Yusuf ahlatçının yakın temas nedeniyle kendini karantinaya aldığını belirten habere yer vermişsiniz. Ee şimdi karayolları müdürü ile gezdiğini görüyoruz ? Bu konuya açıklama bekliyoruz habercim19. Yusuf ahlatçı karantinada mı değil mi ?