Yeni caddede son rötuşlar

Çorum'da Recep Tayyip Erdoğan Caddesi açılışa hazırlanıyor.

19 Ağustos 2020 Çarşamba 16:01
Yeni caddede son rötuşlar

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye, 30 Ağustos Zafer Bayramında açılacak olan caddede ekipler hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Asfaltı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde tretuvar, orta refüj ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarına başlayan caddede Selçuklu motiflerini barındıran özel aydınlatma direklerinin montaj çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, aydınlatma direklerinin de tamamlanmasıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nin daha estetik bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde artık son rötuşları yapıloruz. 30 Ağustosta caddemizin resmi açılışını yapacağız. İnşallah Zafer Bayramı’nda burada çifte bayram yaşayacağız. Gece gündüz devam eden hummalı bir çalışma var. Ağaç dikimimizde sona geldik. 120 ıhlamur ağacımızı caddemize diktik. Caddenin orta kısmında süs elmaları yer alıyor. Şimdi refüjlerin ve cadde etrafındaki boş alanların çimlendirilmesi noktasında arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Son iş olarak aydınlatma kısmına geçtik. Bu caddemiz için özel bir aydınlatma sistemi düşündük. İnşallah 30 Ağustos’ta bütün yeşil dokusuyla, aydınlatma sistemleriyle, bütün işaretlemeleriyle, bisiklet yolumuzun işaretlenmesiyle tamamlanmış olarak caddemizi açmış olacağız. İmam Hatip Kavşağı’ndan Gazi Caddesi’ne bağlanan bu 650 metrelik güzel yolumuz, 30 Ağustos itibariyle tamamen hizmete girmiş olacak. Şehrimize hayırlı olsun.” Dedi.

Son Güncelleme: 19.08.2020 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165