Yeni görevine başladı

Osmancık Tapu Müdürü İsa Yanık, yeni görevine başladı

27 Şubat 2018 Salı 16:09
Yeni görevine başladı

Yaklaşık 7 yıldır Osmancık’ta Tapu Müdürü olarak görev yapan Zekai Karaca’nın tayininin çıkmasıyla bu göreve atanan Uğurludağ Tapu Müdürü İsa Yanık, Osmancık’ta yeni görevine başladı

İsa Yanık,, Osmancık’ın şirin bir ilçe olduğunu belirterek, hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Osmancık’ta kendisini sıcak bir ortamda bulduğunu belirten Yanık, “İnsanları güler yüzlü ve yardım sever. Osmancık gibi şirin bir ilçede görev yapacağım için çok mutluyum” dedi.

Yanık, “Gelişen teknoloji çağında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kendisini yenilemiş ve hizmet standartlarını en üst seviyeye çıkartmış bulunmaktadır. Osmancık Tapu Müdürlüğü olarak online çalışma yapmaktayız. Vatandaşlarımızın etkin ve kaliteli hizmetlerimizden daha fazla yararlanmaları için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün www.tkgm.gov.tr adresini internet sitesini ve www.turkiye.gov.tr adresinden tapu bilgilerini kontrol etmelerini öneriyoruz. Şahsım ve Müdürlüğümüz olarak önceliğimiz vatandaş memnuniyetidir.” Dedi.

Osmancık Tapu Müdürü İsa Yanık, evli 2 çocuk babası.

Son Güncelleme: 27.02.2018 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165