Yeni müdürler makamlarına oturdu

Çorum Belediyesi'nde göreve getirilen yeni birim müdürleri işbaşı yaptı

05 Haziran 2018 Salı 14:46
Yeni müdürler makamlarına oturdu

Çorum Belediyesi’nde geçtiğimiz hafta yapılan değişikliğin ardından yeni müdürler göreve başladı.

Edindiğimiz bilgiye göre, Çorum Belediyesi’nde göreve gelen birim müdürleri makamlarına oturdu.

Hatırlanacağı üzere,  İmar İşleri Müdürü Yaşar Eker’in yerine bir önceki dönem İmar Müdürü olarak görev yapan Harita Mühendisi Yüksel Poyraz, Kontrol Yapı Müdürü Seyit Ünaldı’nın yerine İnşaat Mühendisi İhsan Temir, Temizlik İşleri Müdürü İdris Özyılmaz’ın yerine Murat Dağ, Mali İşler Müdürü Reyhan Kuşcu’nun yerine Mahmut Corman getirilmişti.  Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit  te Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna atanmıştı.  Yiğit, bu arada Özel Kalem Müdürlüğü görevini de vekaleten sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Candan 2018-06-05 21:43:24

Alper gitmeden değişim tamamlanmış sayılmaz.Ancak o gidince onun ekibi de temizlenmiş olur

Avatar
corumlu,üniv.öğrencisi, 2018-06-05 19:31:07

Bu işlerin sonu nereye varcak bekliyoruz, belediyenin gittikçe ciddiyetini kaybedeceğini görür gibiyiz. Neyse ki seneye seçimler var!!

Avatar
Valdo 2018-06-06 07:17:11

En son işe aldığı adamın ne niyette olduğunu bile bilmeyen(yada işine öyle geldi) Zeki Gül ve ekibi inanın çok ah aldınız. Zeki Gül gelecek seçimde emin ol belediyenin en zayıf halkası olacaksın.