Yeni temsilci Üçtepe

Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı İhsan Üçtepe Türk-İş'in yeni temsilcisi oldu.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:08
Yeni temsilci Üçtepe

Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı İhsan Üçtepe Türk-İş'in yeni temsilcisi oldu.

Yaklaşık 15 yıldır Çorum’da Türk İş Çorum İl Başkanlığı görevini yürüten Sefer Kahraman görev süresi dolması nedeniyle başkanlığı Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı İhsan Üçtepe’ye devretti. Başkanlık değişimi nedeniyle Türk İş Çorum İl Başkanlığı’nda görev devir-teslim töreni düzenlendi.

Türk İş Çorum Şube Başkanı İhsan Üçtepe, efer Kahraman’a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; “Aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmaya çalışacağız. Bu görevde Sefer başkanımızın da tecrübeleriyle birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu görevi yürüteceğiz ve tüm emekçi kardeşlerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız.” diye konuştu  Konuşmaların ardından İhsan Üçtepe bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Sefer Kahraman’a plaket verdi.

Son Güncelleme: 25.05.2022 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165