Yeni Terminal ile Osmancık yolunda yeşil kuşak

Çorum Belediyesi, kısa süre içerisinde açılışı yapılacak olan yeni terminal ile yapımı tamamlanan...

02 Kasım 2014 Pazar 13:27
 Yeni Terminal ile Osmancık yolunda yeşil kuşak


Çorum Belediyesi, kısa süre içerisinde açılışı yapılacak olan yeni terminal ile yapımı tamamlanan Osmancık yolunun çevre düzenleme çalışmalarına başladı.


Yeni terminalin binası ve çevre düzenlemesi ile Çorum’a yakışır hale geleceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, çevre düzenleme çalışmalarının başladığını söyledi. Yeni Terminale, top akasya, süs eriği, leylandi, mavi selvi, çınar yapraklı akçaağaç, çalı huş ve londra çınarı gibi ağaçların dikildiğini ifade eden Zahir, yeni terminalin çevre düzenlemesini kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini vurguladı.


Zahir, "Modern mimarisi ile göz dolduran bölgenin en büyük terminal binası, ağaçlandırma çalışmalarının ardından yeşilin hakim olacağı bir yapıya kavuşacak. Tretuar çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız en kısa sürede yeni terminali tamamlayarak Çorum halkının hizmetine sunacağız.” dedi.


Osmancık Yolu yeşile bürünüyor


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Osmancık yolunda da ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Osmancık Caddesi’nde yaptıkları yol genişletme çalışmalarının ardından yolda ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını belirten Zahir, “Osmancık yoluna 300’e yakın yetişmiş çınar ağacı dikiyoruz.” dedi.


Zahir, Çiftlik Caddesi'ne şeker akçaağaç, Tarım İl Müdürlüğü'nün bulunduğu Hıdırlık Caddesi'ne de ıhlamur ağaçları dikildiğini sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 02.11.2014 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2014-11-02 13:48:25

Bu kadar oyalama öteleme siyasetini başka bir sehirde göremezsiniz, Allah bilir ne zaman açılacak.