Yeni Terminal’e güvenlik sistemi

Çorum Belediyesi'nin geçmiş dönem projeleri arasında yer alan Yeni Terminal inşaatında sona yaklaşıldığı...

24 Ağustos 2014 Pazar 16:19
 Yeni Terminal’e güvenlik sistemi


Çorum Belediyesi'nin geçmiş dönem projeleri arasında yer alan Yeni Terminal inşaatında sona yaklaşıldığı, sırada en iyi otomasyon ve güvenlik sisteminin belirlenmesi ve kurulması olduğu bildirildi.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre,  Çorum Belediyesi de bölgenin en büyük otobüs terminali için en iyi güvenlik ve otomasyon sistemi kuracak firmayı belirlemeye çalışılıyor.


Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin de (AŞTİ) sistemini kuran Solariks firması, Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeline brifing verdi. Otogarlara ekipman ve sistem çözümleri sunan firma yetkilileri, kendilerine ait olan yazılımı Türkiye geneline yaymak istediklerini, Çorum'da çok modern ve büyük bir terminal inşaatının bitmek üzere olduğunu söyledi.


Candan: ‘En iyi sistemi seçeceğiz’


Firma yetkilerinden bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, bölgenin en büyük terminali için çağın en son teknolojiye sahip otomasyon sistemini kullanmak istediklerini, bu nedenle firma yetkililerinden sistemleri hakkında bilgi aldıklarını söyledi.


Daha önce de 4 firma ile görüş alışverişinde bulunduklarına dikkat çeken Candan, "Yeni terminal için en iyi sistemi belirlemeye çalışıyoruz." dedi.


Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, sistemleri hakkında bilgi veren 5 firmayı inceledikten sonra yeni terminal için en iyi ve en doğru sistemin hangisi olduğuna karar verecek.




Son Güncelleme: 24.08.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.