Yeni Vali Çorum'da

Vali Mustafa Çiftçi Çorum'a şu dakikalarda geldi. Çorum'un yeni Valisi Valilik bahçesinde karşılandı

06 Kasım 2018 Salı 17:34

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Çorum’a geldi.

Son Valiler Kararnamesi ile Çorum’a atanan Vali Mustafa Çiftçi Valilik bahçesinde karşılandı. Karşılamaya protokol üyeleri, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

ÇORUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ 

1970 yılında Konya'nın Çumra İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çumra'da, Lise öğrenimini Konya'da bitirdi.

1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1996 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 85. Dönem Konya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

1998 yılında 8 ay süreyle İngiltere'ye gitti. 1999 yılında Milli Güvenlik Akademisinden mezun oldu. Aksaray-Gülağaç, Erzurum-Tekman, Nevşehir-Derinkuyu ve Bitlis-Adilcevaz İlçelerinde Kaymakamlık yaptı.

2007 Yılında Selçuk Üniversitesi SBE Kamu Yönetimi ABD Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans çalışmasını tamamladı. Halen Kaman Kaymakamı olarak görevine devam eden Çiftçi, 2011 yılında da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

2012 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi SBE Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında başka bir yüksek lisans çalışmasını tamamladı. İçişleri Bakanlığı tarafından 30.11.2012 tarihinden geçerli olmak üzere 1.Sınıf Mülki İdare Amirliğine yükseltildi.

Çiftçi'nin Adalet Bakanlığı'nın özel kalem müdür yardımcılığı, eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak döneminde ise özel kalem müdürlüğünü yaptığı öğrenildi. TBMM Başkanı Özel Kalem Müdürü iken TBMM Başkanlık Başmüşaviri olarak görevlendirildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Çiftçi İngilizce ve Arapça biliyor.

v

Son Güncelleme: 07.11.2018 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-11-06 20:17:49

VALİM hayırlı olsun. Halkegitimlerde ve okullarda Üniversiteli hazırlan kurslarına yoğunluk verilmesini (memurlar içinde kalacak yer i ve imkanı olanlar ilceden gidilorlar) ve de halk eğitimlerde ve gençlik merkezlerinde (ilçemizde yok) yetiştirme kursları 10parmak klavye, bilgisayar, muhasebe, fotoğraicılık vs kursları açılmasını, YOLLARIMIZIN BİR AN ÖN E YAPILMASINI BİRAZ DA YATIRIM GELMESİNİ CANI GÖNÜLDEN DİLERİM. ÇORUMA ENERJİ VERECEKSENİZ İNŞALLAH. YATMAK YOK ÇALIŞSIN CÜMLE ALEM.

Avatar
RIDVAN ALCA 2018-11-06 21:12:12

SAYIN VALİM ÇORUM A HOŞ GELDINIZ.

Avatar
Aşdağuldan 2018-11-07 13:04:48

Sayın valimiz Çorum'a hoşgeldiniz Allah hayırlı uğurlu etsin inşAllah

Avatar
Valimize 2018-11-07 14:16:57

Sayın valim hoşgeldiniz işlerinizde kolaylıklar diliyorum yaklaşmakta olan öğretmenler günü kutlu olsun benimde ailemde öğretmenler var hepsine çok kıymetli bizler eskiden belli küçük hediyeler alırız ama son yıllarda bunu abartan sınıf anneleri var emri vakiyle para topluyorlar takım elbise , kaban , altın takı pahalı çanta eşarp gibi hediyeler için buna bir sınır getirseniz not.ayrıca benim maddi durumum iyi yanlış anlaşılmasın okul bahçesinde bir kaç olaya denk geldim öğrenciyi sıkıştırıp annen para göndermedi diyen bir sınıf annesine felan gereğinin yapılmasını diliyorum

Avatar
HOŞGELDİNİZ 2018-11-07 16:53:32

ALLAH HAYIRLI ETSİN.SİZİ GÖRÜNCE SEVDİK ALLAH İÇİN.