Yeni Vali'den sıcağı sıcağına talepler

Vali Mustafa Çiftçi Çorum'a dün geldi. Çorumlular da ilk günden taleplerini yazıya döktü

07 Kasım 2018 Çarşamba 15:31
Yeni Vali'den sıcağı sıcağına talepler

Vali Mustafa Çiftçi Çorum’a gelip makamına oturmadan yaptığı ilk açıklamaların ardından sıcağı sıcağına Çorumlu’dan ilk talepler gelmeye başladı.

Habercim19’un sosyal medya hesabı aracılığıyla Vali Mustafa Çiftçi’ye hoş geldin diyen Çorumlular, bu vesileyle kente dair talep ve isteklerini de art arda sıraladılar. Tabi bu taleplerin başında şehrin trafik çilesi, eğitim ve diğer yatırımlar geliyor.

İşte okurlarımızdan bazılarının şehre dair istekleri:

NİHAT HARDAL

Sayın Valim Çorum’un bu ana caddesi trafiğine bir çare bul. Bu polisler kafasına göre takılıyorlar. Yazık trafik polisi sadece ceza yazmak için değildir. Kanunları uygulamak zorunda. Bunların kafası esti mi gelene yaz gidene yaz. Sanki işi orada ceza yazmak kafasını çevirdi mi gördüğü yerde. Adam yolun ortasına park etmiş, yolu kapatmış bu polisler görmüyor orayı. Eski emniyetin arkası her gün aynı bir trafik göremedim orada.

VALİMİZE

Sayın Valim hoşgeldiniz. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum yaklaşmakta olan öğretmenler günü kutlu olsun, benim de ailemde öğretmenler var. Hepsi de çok kıymetli. Bizler eskiden belli küçük hediyeler alırız, ama son yıllarda bunu abartan sınıf anneleri var. Emri vakiyle para topluyorlar. Takım elbise, kaban, altın takı, pahalı çanta, eşarp gibi hediyeler için. Buna bir sınır getirseniz. Not, ayrıca benim maddi durumum iyi, yanlış anlaşılmasın. Okul bahçesinde bir kaç olaya denk geldim. Öğrenciyi sıkıştırıp annen para göndermedi diyen bir sınıf annesine falan. Gereğinin yapılmasını diliyorum…

TANER TOPÇAM

Sayın Valim; ha bu park gölet muhabbetine bir çare. Gerçek hizmet istiyoruz. Hava alanı, askeriye polis okulu vs. vs. iş imkanı gibi…

Son Güncelleme: 08.11.2018 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.