Yeni Valiler bayramdan sonra

İçişleri Bakanlığı'nın hazırlığını sürdürdüğü Valiler Kararnamesi'nin bayramdan sonraki süreçte yayınlanabileceği öğrenildi.

23 Ağustos 2018 Perşembe 09:54
Yeni Valiler bayramdan sonra

İçişleri Bakanlığı’nın valiler kararnamesi ile ilgili hazırlıklarının sürdüğü ve bayramdan sonraki süreçte yayınlanabileceği öğrenildi.

24 Haziran seçimlerinin ardından kabinesini oluşturup, bakan yardımcılarının atamalarını da yapan Başkan Erdoğan, yeni sistemin ilk ‘büyükelçileri ile valileri’ atama yapmaya hazırlanıyor.

Milliyet’in haberine göre, Dışişleri Bakanlığı’nda hazırlıkları süren büyükelçiler kararnamesinin, bayramdan sonra yayınlanacak. Aynı şekilde valiler kararnamesinin de İçişleri Bakanlığı’nca hazırlıklarının sürdüğü ve bayramdan sonraki süreçte yayınlanabileceği belirtildi.

Tıpkı büyükelçilerde olduğu gibi ilk kez doğrudan Başkan Erdoğan’ın “kararı”yla valilerle ilgili sürecin de bayram sonrasında hızlandırılarak atamaların yapılabileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 23.08.2018 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-08-25 10:04:18

Ankaradaki büyükler yıllardır Çorumu ihmal etmeye devam ediyor. Nerde bir vazgeçilmez var bize gönderiyorlar. Yeter ama bu çektiklerimiz. Bizde hayırlı bir vali bekliyoruz.