Yeni yıl için umutlu konuştu

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, 2020 yılının tarihi hadiselerle sona ermesine hep birlikte şahitlik ettiklerini belirterek, yeni yıl için umutlu konuştu.

30 Aralık 2020 Çarşamba 22:04
Yeni yıl için umutlu konuştu

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, 2020 yılının tarihi hadiselerle sona ermesine hep birlikte şahitlik ettiklerini belirterek, yeni yıl için umutlu konuştu.

İşte Ahlatcı’nın hemşehrilerine hitaben 2021 yılı mesajı:

“Sevgili hemşehrilerim

Sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum.

Hep birlikte tarihi hadiselere şahitlik ettiğimiz 2020 yılını geride bırakıyor, inşallah çok daha güzel gelişmeleri yine hep birlikte yaşayacağımız 2021 yılına giriyoruz.

Dünyaya yayılan bu salgınla mücadeleye devam ederken yeni yılda siz değerli hemşerilerimden tek beklentim: maske, mesafe ve temizlik hususlarına dikkat etmenizdir. İnanıyorum ki hep birlikte bu zor günleri de atlatacağız.

Ak Parti Çorum İl Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi, 2020 yılını da oldukça yoğun, önemli, verimli programlarla, çalışmalarla, hizmetlerle değerlendirdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, her biri ülkemizin kalkınma yolculuğunda birer köşe taşı olan yatırım ve hizmetleri milletimizin istifadesine sunmak; ülkemizi, büyük ve güçlü Türkiye hedefine biraz daha yaklaştırmak için geceli-gündüzlü çalıştık.

Esnafımızın sorunlarına çözüm aramaya, genç kardeşlerimizle kucaklaşmaya ve geleceğimizin garantisi çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz.

Gölgesi altında olmaktan gurur duyduğum bu bayrağı ilelebet göklerde dalgalandırmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.

Rabbimden 2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİPDEN 2020-12-30 22:12:56

Kıymetli başkanımızdan Tosya İskilip yolu yapımına öncülük vermesini İlimizdende YHT geçirmesine vesile olması dileği ile bereketli ve sağlıklı yıllar

banner165