Yeni yıla sıkı tedbir

Çorum Valiliği 31 Aralık günü ve gecesi için bir dizi sıkı tedbir aldı

30 Aralık 2019 Pazartesi 15:10
Yeni yıla sıkı tedbir

Çorum Valiliği yeni yıl nedeniyle bir dizi tedbir aldı.

Valilik’ten yapılan açıklamada 31 Aralık günü ve gecesinde güven ve asayişin sürdürülmesi amacıyla ek tedbirlerin alındığı bildirildi.

Açıklamanın devamında, “Polisimiz, jandarmamız, 112, AFAD, itfaiye, zabıta, çevre sağlığı ve il sağlık kuruluşlarımız, görevli kurumlarımızın bütün ekipleri, Valiliğimiz koordinasyonuyla görev başında olacaktır. Sabit yol arama ve kontrol noktaları, AVM’ler,  ulaşım ağları, minibüs, otobüs hareket yeri, durak ve güzergâhlarında özel güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır. Şehir içi ulaşım tedbirleri en üst seviyeye çıkarılmış, ticari araç sürücülerine yönelik denetim ve uygulamalar sıklaştırılmıştır. Tüm ekiplerimiz koordinasyon içerisinde; yeni yıl kutlamalarının yoğun olması beklenen eğlence mekânları, kamusal alan ve meydanlarda kontrol ve denetimler aralıksız devam ettireceklerdir.” denildi.

ACİL NUMARALAR

Vatandaşlar acil durumlarda, 110 İtfaiye, 112 Sağlık, 155 Polis, 156 Jandarma, 159 Karayolları, 186 Elektrik, 187 Doğalgaz arıza ihbar hatlarını arayabilecekler.

Alınan tedbirler ayrıca Valilik Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkez’inde(GAMER) takip ve koordine edilecek.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.