Yeni yılda var gücümüzle çalışacağız

Vali Mustafa Çiftçi tüm Çorumlular'ın yeni yılını kutladı

31 Aralık 2018 Pazartesi 11:12
Yeni yılda var gücümüzle çalışacağız

Vali Mustafa Çiftçi yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda, yeni yılda Çorum’un ve Türkiye’nin kalkınması, huzur ve refahı için çok çalışacaklarını bildirdi.

Çiftçi mesajında, “Yeni ümit ve beklentilerle 2018 yılını geride bırakıp 2019 yılına gireceğimiz bu günlerde; ülkemizin ve kentimizin her alanda gelişip kalkınması, vatandaşlarımızın huzur ve refahının arttırılması için tüm çalışmaları halkımızla el ele vererek, hep birlikte gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Çorumlu hemşerilerimize mutlu ve güzel bir yıl geçirmelerini dilerken, 80 milyon vatandaşımızın desteği, gönül coğrafyamızda yüz milyonlarca kardeşimizin duası olduğu sürece, nice yeni yıllarda bu ülke dimdik ayakta durmaya devam edecektir.

Bu duygularla bir kez daha 2019 yılının ilimize, ülkemize ve insanlığa huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin, mesai arkadaşlarımın, aziz milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.