Yeni yönetim belli oldu

Çorum Belediyeler Çevre Birliği Mayıs ayı olağan toplantısında yeni yönetim belirlendi.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 18:59
Yeni yönetim belli oldu

Çorum Belediyeler Çevre Birliği Mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın başkanlığında gerçekleşen Çevre Belediyeler Birliği meclis toplantısında başkanlık divanı, encümen üyeleri, katip üyelikler, plan ve bütçe komisyonlarına seçimler yapıldı.

Yapılan seçimlerde Başkanlık Divanı ve Kâtip Üyeliğe 1. Başkan Vekili Halil İbrahim Şaltu, 2. Başkan Vekili Muzaffer Yıldırım, 1. Kâtip Üye Osman Fatih Gümüş, 2. Kâtip Üye Bilal Armutlu seçildi. Encümen üyeliklerine Meryem Demir, İsmail Bölükbaş, Recep Çıplak, Mustafa Tuzcu ve Muhammet Murat Kılıçlı seçildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğünün 5355 Sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanunun 22. Maddesi ve Çorum Belediyeler Çevre Birliği Tüzüğünün 26. Maddesi gereği toplantının son bölümünde 2020 yılı birlik faaliyet raporu okunarak oylandı.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemin Çorum için hayırlı olması temennisinde bulundu.

TARİFE CETVELİNDE İNDİRİM

Meclis gündeminde Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’ne gelen ve kabul edilen atık bertaraf ücretleri de görüşüldü. Daha önce ton başına 19 TL olarak belirlenen ücret, oylamaya sunularak %37 oranında indirimle 12 TL’ye düşürülmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2021-06-01 07:08:51

birbirinizi seçip durun bakalım!!?? Kimi niye nereye ne zaman seçtiniz? Ne iş yapar!!!Aloooooo

banner165