Yerine 5 aday var, biri Çorumlu

Meclis Başkanlığı görevini bırakacak olan Binali Yıldırım'ın yerine kulislerde ismi geçen 5 aday arasında hemşehrimiz Naci Bostancı da yer alıyor.

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:08
Yerine 5 aday var, biri Çorumlu

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Meclis Başkanlığı görevini 18 Şubat'ta bırakacak. Yıldırım'ın yerine kulislerde geçen isimler arsında arasında AK Parti Grup Başkan Vekili hemşehrimiz Naci Bostancı da yer alıyor.

AK Parti’de; Meclis’in yeni başkan adayları arasında kulislerde, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Meclis Başkanvekili Mustafa Şentop’un isimleri konuşuluyor.
Kaynak: İnternethaber

Son Güncelleme: 18.02.2019 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165