Yıkım başladı

Oğuzlar'da metruk binaların yıkımına başlandı.

11 Nisan 2019 Perşembe 13:25
Yıkım başladı

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, ilçenin görselliğine yakışmayan yapıları inceledi, ardından çevre düzenlemesine ilişkin çalışmalara başladı.

İlçede hem görselliği hem de yıkılma tehlikesi bulunan metruk binanın yıkımına başlandığını belirten Yıldırım, "İlçemizin turizm potansiyelini yükseltip istihdamı arttırmak hedefi ile yola çıkmıştık. Bunu sağlayabilmenin ön koşullarından birisi de ilçemizin görselliğini perdeleyen metruk binaları yıkıp doğal yapıya uygun eserler ortaya koymakla olacağı bilincindeyiz. Bir yandan ilçemizde yıkılma tehlikesi ile risk oluşturan yapılar üzerinde çalışırken bir yandan da çocuklarımızın huzurla ve güvenle oynayabilecekleri parklarla ilgili incelemelerde bulunduk. İlçemizin çocukları ile bir araya gelip 'Nasıl bir park hayal ettiklerini' sorduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın görüşlerini alıp onlar için yaşanabilir alanlar oluşturmaya çalışacağız. Gönül Belediyeciliği için çıktığımız yolda her gönül bizim için değerli, her görüş bizim için önemlidir."

Son Güncelleme: 11.04.2019 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.