Yoğun tempo ve soğuk hasta etti

Emniyet Müdürü Murat Kolcu, önceki akşam rahatsızlanarak tedavi altına alındı.

07 Aralık 2016 Çarşamba 08:34
 Yoğun tempo ve soğuk hasta etti

MUSTAFA DEMİRER

Emniyet Müdürü Murat Kolcu, önceki akşam rahatsızlanarak tedavi altına alındı.


15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ve ilerleyen günlerde yoğun bir iş temposu ile görev yapan Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun, kış şartlarının da etkisiyle alt solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği tespit edildi.


Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekimlerin yaptıkları muayene ve tetkikler sonrasında Emniyet Müdürü Kolcu’nun yatarak tedavi edilmesi uygun görüldü.


Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Kolcu, birkaç gün içinde taburcu edilmeyi beklediğini ifade etti.


İşadamı Şeyda Önen ile Dr. Zafer Boyacıoğlu, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu hastanedeki odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.


Habercim19, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya geçmiş olsun der, acil şifalar diler.

Son Güncelleme: 07.12.2016 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Menekşe 2016-12-07 09:35:01

Çorum'da hergün hastane kayıtlarına göre 3.500 kişi sağlık kuruluşlarına gidiyor. Hiçbirisi haber olmuyor. Eğer Emniyet müdürünü haber yapacaksanız hastalığını 15 temmuzla neden ilişkilendiriyorsunuz. Haber dilinizi özgün hale getirirseniz takipciniz daha fazla olacaktır. Klasik hakimiyet haber dili zaten başarılı sayılmazdı. İyi çalışmalar.

Avatar
Mehmet Vehbi 2016-12-07 10:33:58

memleketin has evladına geçmiş olsun.acil şifalar dileğiyle

Avatar
ÇORUMLU 2016-12-07 11:54:57

sayin müdürümün 15 temmuzdaki̇ di̇k duruşu hepi̇mi̇zi̇ gururlandirmiştir.çorum i̇çi̇n bi̇r şanstir kendi̇si̇ne allah'tan şi̇falar di̇li̇yorum.allah uzun ömür versi̇n