Yol arkadaşına dua

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip için kürsüde dua etti.

14 Ağustos 2022 Pazar 13:19
Yol arkadaşına dua

Çorum’daki konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, posterini gördüğü 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip için kürsüde dua etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum’daki konuşması sırasında, meydanda asılan, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde şehit düşen hemşehrimiz Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un fotoğrafını işaret ederek, “Karşımda mesai arkadaşım Erol’u ve sevgili yavrusu Abdullah Tayyip’i görüyorum. Gelin onların ruhlarına bir Fatiha okuyalım." dedi.

Erdoğan daha sonra kürsüde Erol Olçok ve oğlu için dua etti.

İHA

Son Güncelleme: 14.08.2022 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vtndş 2022-08-14 21:15:00

Reisi severiz.ancak 15 temmuzda hemşehrilerimiz şehit olurken dünki fetöcüler bugün pişmanım deyip itirafcı olup şehit Erol Olçoğun memleketinde kamu görevlerine devam etmelerini hazmedemiyorum.

Avatar
Mesala 2022-08-15 09:00:36

Kimsenin umrumda bile değil. Sadece sekil olsun diye Erol OLÇOK posteri kullanılıyor. ALLAH RAHMET EYLESİN AFFETSİN