Yol mezarlık çıktı, Yozgat’a gittiler

İskilip Yolu-Akşemseddin Caddesi arasındaki bağlantıyı sağlayacak yol ve köprülü kavşak güzergahında geçmişte mezarlık alanı işaretmenmesi üzerine Başkan Aşgın ve İl Başkanı Ahlatcı Yozgat'a gitti

02 Ekim 2019 Çarşamba 13:30
Yol mezarlık çıktı, Yozgat’a gittiler

İskilip Yolu-Akşemseddin Caddesi arasındaki bağlantıyı sağlayacak yol ve köprülü kavşak güzergahında geçmişte mezarlık alanı işaretlendiği ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, bu sabah Belediye İmar İşleri Müdürü Yüksel Poyraz ile birlikte söz konusu bölgenin imar haritası üzerinde inceleme yaptı.

Edindiğimiz bilgiye göre, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nce yapılacak ve İskilip Yolu-Akşemseddin Caddesi arasındaki bağlantıyı sağlayacak yol ile aynı bölgeye yapılacak köprülü kavşak projesini sekteye uğratacak bir sorunla karşılaşıldı. Sözkonusu güzergahta 1968'li yıllarda Tapu kadastra tarafından Çorum Belediyesi'ne tescilli bir mezarlık alanı işaretlendiği ortaya çıktı. Ancak bölgenin fiilen mezarlık olmadığı biliniyor.

Gelişmeler üzerine Başkan Aşgın ve İl Başkanı Ahlatcı bir araya geldi. Akşemseddin Camii mevkiinden İskilip’e giden yolun hemzemin geçit olarak yapılması kapsamında sorunun çözümü için birlikte çalışma yaptılar.

Aşgın ve Ahlatcı, daha sonra yeni İskilip yolu Çorum girişindeki kadastro probleminin çözümü için Tapu Kadastro Bölge Müdür Vekili Yılmaz Uzun'u Yozgat'ta ziyaret etti. Bölge Müdür Vekili uzun, konuyu yakından takip ederek probleme çözüm bulunulacağı sözü verdi.

Son Güncelleme: 05.10.2019 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Masraf 2019-10-02 14:41:57

Her şey iyi güzel bir meselenin çözümü için uğraşmışınız ama devletin kasadan yapılan şu gereksiz hediyeleşme artık bir son bulsa ne işe yarayacak böyle şeyler neye faydası var.

Avatar
HASAN 2019-10-02 16:14:38

Çorum tapu müdürlüğü demek ki Yozgat bölge müdürlüğüne bağlı

Avatar
Halim 2019-10-03 07:25:08

Bölge müdürlüğünün Yozgat ta olduğunu bilmiyordum. Şok oldum. Bütün devlet imkanlarını sanayisi olmayan az üreten ve daha az vergi veren Yozgat'a seferber etmek aleni kul hakkı yemektir. Yozgat lobisi bu vabalin hesabını öbür dünyada verecektir. Bir çorumlu olarak Yozgat lobisine ve devletin inkanlarını Yozgat seferber edip çorumun hakkını yiyenlere hakkımı helal etmiyorum.

Avatar
Çapanoğlu 2019-10-03 11:12:59

Hepinizi öpüyorum Çorum lu kardeşlerim...

Avatar
Seçkin 2019-10-03 21:32:33

Ulan sanki nasa binası Yozgat'ta ne bu yozgat tan zaten gelişmişlik yönünden Çorum önde herseyin kendi memleketimize istiyorsunuz ayıp

Avatar
Don Kişot 2019-10-02 20:15:50

Ulen ne bahtsız bedevî bi şehir olduk biz böyle. Havaalanı bölgesindende hattiler bizanslar neyim çıkmasın. Ama acemi birlik için planlanan bölgeden petrol fışkırırsa ona hayır demem işte. Zaten ağaçları kesemediğimiz için diş hastanesinide yapamıyoruz.

Avatar
Çorumlu 2019-10-02 22:09:49

Yozgat’a niye gidiyorlar, ha! Müdürlük orda demek ki? Çok komik!!!

Avatar
Çorumlu 2019-10-02 22:13:17

Durun daha havaalanı yapılsın yozgattan gidip geleceğiz Çorum’a