Yollar ne zaman bitecek?

Çorum'un Mecitözü ilçesinde cenazeye katılan Milletvekili Ceylan, aynı güzergahta yol çalışmalarını da inceledi.

11 Ekim 2020 Pazar 10:27
Yollar ne zaman bitecek?

AK Parti MKYK Üyesi  Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “2021 yılı sonunda Çorum’daki ilçelerimizin yollarının yüzde 90’ını tamamlamış olacağız” dedi.


AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yapımı devam eden Çorum-Mecitözü yolunda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Ortaköy yolunun 25 kilometrelik bölümünün yapıldığını dile getiren Ceylan, kalan kısmının da 2021 yılında ihale edilerek tamamlanacağını açıkladı. Sungurlu-Boğazkale arasında bulunan 16 kilometrelik yolun da projesine başlandığını kaydeden Ceylan, Hititlerin başkenti olan Boğazkaleyi güzel bir yola kavuşturacaklarını ifade etti.
Çorum’un adeta şantiyeye döndüğünü anlatan Ceylan, “İl genel meclisimiz tarafından köy yollarımızda yoğun bir çalışma yürütülüyor. Merkezde Çorum Belediyemiz tüm çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İl merkezimiz başta olmak üzere Çorum’un genelinde bir şantiyemiz var. Yol önemli. Trafik kazalarında birçok insanımızı kaybettik. Yollarımızın standartları yükseldikçe trafik kaza oranları da düşüyor. Amacımız insanlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahatlerini gerçekleştirmesi. Çorum-Mecitözü karayolumuzda önemli bir yol. Burası duble yol olacak. Mecitözü-Çorum, Çorum-Ortaköy, Çorum-İskilip karayolu, Kırkdilim projemiz her alanda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 2021 yılı sonunda Çorum’daki ilçelerimizin yollarının yüzde 90’ını tamamlamış olacağız” diye konuştu.
Ceylan’a incelemeler sırasında Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Bektaş ve parti yöneticileri eşlik etti.


İHA

Son Güncelleme: 13.10.2020 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-10-11 16:49:48

Çorum şantiyeye mi döndü. Doğru her açtığınız şantiye 8-10 yıl sürüyor. Tıpkı Kırkdilim gibi. Tıpkı 7 yıldır devam eden Gölyazı Çorum arası gibi

Avatar
19corum 2020-10-11 20:10:25

Niye bitirsinler kardeş corumlular nsilolsa her seçim yüzde altmış beş oy veriyo Çorum çantada keklik birde iş erken biterse kendi aclarını doyuramazlar

Avatar
Devane 2020-10-12 00:41:32

Devaneden saat kulesine yaya olarak çıkılmıyor. Yol yok kaldırım yok. Kimseninde haberi yok. Kendiri ürettik şimdi petrol arıyoruz.