Yollar, yollar, yollar…

AK Parti Çorum Milletvekilleri laştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaiamailoğlu’nu ziyaret etti, gündem yollar oldu.

15 Kasım 2022 Salı 23:16
Yollar, yollar, yollar…

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan (MKYK Üyesi) Oğuzhan Kaya (Adalet Komisyonu Üyesi) Erol Kavuncu (TBMM İnsan Hakları Alt Komisyonu Üyesi) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaiamailoğlu’nu ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre; Bakan Karaismailoğlu’nu ziyarette, Çorum’da devam eden ve önümüzdeki 2023 yılında ihale edilerek çalışmaları başlayacak olan bakanlığın önemli ulaştırma yatırımlarıyla ilgili detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.

Kırkdilim Tünelleri, Çorum Kırkdilim Yolu, Osmancık Laçin Yolu, Çorum İskilip Yolu, İskilip Çok Fonksiyonlu Kavşağı Çorum Mecitözü Yolu, Çorum Cemilbey Ortaköy Yolu, Çorum Alaca Yolu üzerinde istişare edildi.

Bakan Karaismailoğlu, Aralık ayı içerisinde Çorum’a gelerek devam eden ve gündemde olan projeleri detaylı bir şekilde yerinde inceleyecek.

Son Güncelleme: 15.11.2022 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-11-16 06:41:43

Tosya Iskilip yolu ( Çorum Kastamonu yolu)
İskilip Çankırı ( Çorum Çankırı) yolu,
İskilip Çorum vatandaşın beklentisi var ha yapıldımı %33 gibi gerçekleşti.
icraat lazım. Seçime 6,5 ay öar bunrün sonra ne kaüar biter
İskilip Meslek Yüksek Okulu bekliyor
İskilip kale ve alt mağara restarasyonu bekliyor
Toki? diğer iyçelerde 3. etap bile başladı. nazip eşitlikmi

Avatar
İskilip 2022-11-16 07:38:41

İskilip çok fonk kavşak sizin olsun, Tosya yolu namus meselem diyenler ne haber, bu işi temizleyiin, Çorum u Kastamonu ya bağlayan devlet yoludur bilesiniz.

Avatar
Ali 2022-11-16 12:45:26

Nooldu . Osmancık yolu işi yarıda kaldı iptal edildi . Ortaköy yolu işi
Yarıda kaldı iptal edildi . Alaca yolu bitirilemedi . Mecitözü yolunda ödenek yok bitirilemedi . Önemli olan ihale etmek değil iş bitirmek .

Avatar
Umut 2022-11-16 12:47:41

Mustafa bey haberi eksik vermişsin . Vekiller ihaleleri iptal ettik , yaptıramadık diyor; işler bitmiyor diyorlar . Sen bakan gelecek diyorsun . Biz bakanı ne yapalım . Şu Osmancık yolu nu halletsinler .

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-11-16 08:21:39

Ulaştırma Bakanı ADİL KARAİSMAİLOĞLU Çorum'a gelemez, gelirse Recep Tayyip Erdoğan'nın gazabına uğrar. Eski Ulaştırma Bakanı CAHİT TURHAN ÇORUM'a geldi. Yarım kalan Çorum Havalimanı sahasını gördü. Çorum'a HAVALİMANI sözü verdi. Sonrasında bir hafta sonra Recep Tayyip Erdoğan senmisin Çorum'a HAVALİMANI sözü veren dedi ve görevinden aldı. Çorum yollarına gelince, sene olmuş 2023 Çorum sanki başka bir ülkenin şehri, her zaman Üvey evlat muamelesi görmektedir. ULAŞTIRMA BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU TÜRKİYE'DE DOĞUYA DA, BATIYA DA AYNI YATIRIMLARI YAPIYORUZ DEDİ. ALLAH AŞKINA SİZ LİMİ KANDIRIYORSUNUZ. 20 SENEDİR ÇORUM'UN İLÇE YOLLARI BİTİRİLECEK. 2023,2053,2071...... YILLAR BİTMEZ. YETER ARTIK, SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORSUNUZ. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
İSKİLİP 2022-11-16 10:54:33

bir söz varya o sözü " AŞKIMIZ İSKİLİP TOSYA YOLU GİBİ BİTMESİN" mi diyelim yada kocaman ilçe girişine asalım biter ümidimiz var.

Avatar
Alpay 2022-11-16 07:58:06

Selamlar başkanım eger mümkünse kale mahallesinin yollarınada bir komple asfalt yaparsanız iyi olur mesala Hüyük caddesinde giderken arabaların camları çatlıyor . İnanın tarla yoluna dönmüş artık asfalt,kolay gelsin

banner165