Yöresel Ürünler Fuarı kapatıldı

Ramazan Bayramı öncesi Kız Meslek Lisesi bahçesinde kurulan ve Çorum esnafının büyük...

20 Temmuz 2015 Pazartesi 13:37
 Yöresel Ürünler Fuarı kapatıldı


Ramazan Bayramı öncesi Kız Meslek Lisesi bahçesinde kurulan ve Çorum esnafının büyük tepkisini çeken Yöresel Ürünler Fuarı ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür’ün girişimleri sonucu kapatıldı.


‘Yöresel ürünler’ adı altında kayıt dışı çalışan ve hijyenik olmayan koşullarda gıda maddelerinin satıldığı gözlenen Yöresel Ürünler Fuarı stantları Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından bayram arifesinde mühürlenerek kapatıldı.


“Gelişigüzel açılan gıda stantları ile hem Çorum halkının sağlığıyla oynanıyor, hem de bayram öncesi esnafa büyük darbe vuruluyor” diyerek tepkisini ortaya koya ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür’ün bu çağrısına olumlu yanıt veren Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, stantlarda gıda satışına son verdi.


Konuya ilişkin açıklamada bulunan ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, “Bundan sonrada vergisini, dükkan kirasını, yanında çalıştırdığı elemanının parasını ve nasibini çıkarmak için canla başla çalışan Çorum esnafının hak etmediği uygulamalara ve haksız rekabete kesinlikle müsaade edilmemelidir. Buradan sesimizi duyarak Yöresel Ürünler Fuarı’na son veren başta Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü olmak üzere Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.


Gür, ayrıca ÇESOB olarak Çorum esnaf ve sanatkarlarının çıkarlarının her zaman öncelikleri olacağını sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 20.07.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilinçli 2015-07-24 10:04:12

"hijyenik olmayan koşullarda gıda maddelerinin satıldığı " konusu pazar yerlerinde de var yıllardır.soğutma ortamı olmadan açıkta peynir çökelik satılıyor.baskı ile burayı kapatan zabıta pazarlara hiç baktı mı acaba????