Yozgatlı engelliyi sevindirdiler

Alaca Engelliler Derneği engellilere desteğe devam ediyor.

22 Aralık 2014 Pazartesi 10:04
 Yozgatlı engelliyi sevindirdiler


Alaca Engelliler Derneği engellilere desteğe devam ediyor.


Dernekten yapılan açıklamada, şimdiye kadar Alaca ve çevre il-ilçelere 150’ye yakın tekerlekli sandalye bağışında bulunan derneğin açtığı tamir atölyesi ile hizmetlerine aralıksız devam ettiğ ibildirildi.


Açılışını engelliler haftasında ilçe kaymakamı ve belediye başkanının yaptığı atölye şimdiye kadar on sandalyenin tamirini gerçekleştirdi.


Yozgat ili Aydıncık ilçesi Kazankaya beldesinde  oturan Dursun Ertük adlı engellinin  akülü sandalyesi  Ramazan Tokgöz ve Durak Çinkaya tarafından tamir edilerek  teslim edildi. Engelli Dursun Ertürk, memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.


Atölyenin kısa zamanda Alaca sınırlarını aşıp Çorum, Yozgat, Sungurlu ve çevresine  hizmet vermesi dernnek yöneticilerini  mutlu etti.


Engellileri sevindirmenin mutluluğunu yaşarken bu tür faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen, yardımcı olan,derneğin çorbasında tuzu olan bütün hayırseverlere teşekkür edildi. 


Öte yandan Alaca eski Belediye Başkanı Mahmut Köksal derneği ziyaret etti.


Köksal, dernek üyeleri ile lokalde tanışıp sohbet etti.




Son Güncelleme: 22.12.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165